Pre nego što krenete na aerodrom

Najpre zahvaljujemo se što ste se odlučili da koristite usluge aerodrom parkinga Beograd – AS Park 011 i ukazali nam poverenje da čuvamo Vaše vozilo dok ste na putovanju. Možete ostati bezbrižni na istom, Vaš automobil čekaće Vas po povratku. 

Pre nego što krenete na put odvojite malo vremena i pročitajte korisne savete pre samog putovanja. Bez obzira koliko često putujete verujemo da će Vam biti korisni. 

Pre puta proverite pasoš - Aerodrom parking Beograd

Pre polaska na put obavezno proverite da li ste poneli pasoš. Da svesni smo da savet zvuči banalno, ali greške se dešavaju, preovera oduzima malo vremena i može uštedeti značajno vreme.

Proverite kada ističe Vaš i pasoši Vaših saputnika. Većina zemalja zahteva da validnost pasoša bude minimum šest meseci od datuma povratka u zemlju izdavaoca pasoša.

Proverite da li je za Vašu krajnju destinaciju potrebna viza. Takođe dobro je da proverite ukoliko destinacija na koju ste se uputili nezahteva vizu, koliko i kojom svrhom na destinaciji možete boraviti bez vize.

Proverite da li su za tranzitne destinacije potrebne vize. Ukoliko za vreme puta planirate da obiđete tranzitne (mesta presedanja) destinacije proverite da li je potrebna viza. Mnoge tranzitne destinacije (air hubovi) nude on-line podnošenje viza za boravak od dva do tri dana.