Privatni parking aerodrom Beograd – Zašto baš kod nas?

Privatni parking aerodrom Beograd se nalazi u neposrednoj blizini aerodroma, pružajući vam najveću moguću praktičnost i efikasnost. 

Ukoliko često putujete avionom, ovo su neki od razloga zašto biste trebali razmotriti parkiranje na našem prostoru.

Razumemo koliko je važno da vaš automobil bude bezbedan i siguran dok ste na putu. Iz tog razloga, ponosno vam nudimo vrhunsku uslugu parkiranja.

Naš moderan i prostran parking prostor, postavljen u neposrednoj blizini aerodroma, omogućava vam da bez stresa ostavite svoje vozilo kod nas, dok vi nastavljate svoje putovanje. 

Bez obzira da li putujete poslovno ili privatno, naša usluga je dizajnirana da zadovolji sve vaše potrebe.

Nudimo vam širok spektar usluga, uključujući dugoročno i kratkoročno parkiranje, kao i dodatne opcije poput pranja vozila i servisa. Naša misija je da vam pružimo najbolju moguću uslugu, tako da se možete opustiti znajući da je vaš automobil u sigurnim rukama.

Započnite svoje putovanje bez brige – naš parking kod aerodroma je tu za vas!”

Privatni parking aerodrom Beograd

24/7 Radno vreme

Dostupni smo 24 časa svakog dana, vikendom, praznicima. Jednom rečju tu smo za vas. Nemojte nam verovati, proverite.

Lokacija

Zbog nas nikada nećete zakasniti na let. Za transfer do terminala potrebno je svega tri minuta.


Besplatan transfer

Besplatan transfer do terminala nakon parkiranja vozila. Besplatan transfer u povratku do vozila.
Za sve korisnike naših usluga.

Besplatne rezervacije

Rezervacije su besplatne i bez obvaeza. Rezervaciju možete obaviti pre ili po kupovini avionske karte.

Registrovana firma

Registrovana smo firma i nudimo izdavanje gotovinskih računa radi pravdanja troškova.

Obezbeđen parking

Nudimo fizički obezbeđen, ograđen, osvetljen parking koji je pokriven video nadzorom 24 časa, sedam dana u nedelji.

Besplatan WiFi za sve naše korisnike

Svi naši korisnici potpuno besplatno mogu koristiti besplatan WiFi na celom prostoru našeg aerodrom parkinga.

Prva pomoć u slučaju problema sa vozilom

Svim našim klijentima nudimo prvu pomoć u slučaju problema sa vozilom. Ukoliko Vas nakon puta dočeka prazan akumulator tu smo da pomognemo.

Dostupni smo 24 časa

Za naše klijente dostupni smo 24 časa. Imate pitanje nemojte oklevati da nas pozovete.

Zašto je privatni aerodrom parking AS Park 011 pravo rešenje za parkiranje Vašeg automobila na aerodromu Beograd, Nikola Tesla:

  • Efikasnost i Brzina: Privatni aerodromski parking u Beogradu pruža putnicima neophodnu efikasnost i brzinu. Bez gubljenja vremena na traženje slobodnog parking mesta, korisnici mogu direktno pristupiti privatnom parkingu, smanjujući rizik od kašnjenja i olakšavajući svoje putovanje.

  • Bezbednost Vašeg Vozila: Sigurnost vozila je od suštinskog značaja, a privatni aerodromski parking u Beogradu nudi viši nivo bezbednosti u poređenju sa javnim parkinzima. Kontrolisani pristup, video nadzor i dodatne sigurnosne mere čine privatni parking pouzdanim mestom za ostavljanje vozila tokom putovanja.

  • Prilagođene Opcije: Privatni aerodromski parking nudi različite opcije prilagođene potrebama putnika. Od kratkoročnih do dugoročnih parkiranja, kao i opcije pokrivenih i otkrivenih parking mesta, putnici imaju mogućnost izbora prema svojim preferencijama i budžetu.

  • Pouzdanost i Dostupnost: Privatni aerodromski parking u Beogradu obezbeđuje visok nivo 24h pouzdanosti i dostupnosti. Rezervacija parking mesta unapred garantuje putnicima sigurno mesto za njihovo vozilo, eliminšući stres od nedostatka slobodnih mesta u poslednjem trenutku.

  • Pristupačnost i Lokacija: Lokacija privatnog aerodromskog parkinga u Beogradu je na svega dva minuta od terminala, olakšavajući pristup putnicima. Pored toga, pristupačni cenovni modeli čine privatni parking atraktivnim izborom u poređenju sa drugim opcijama parkiranja na aerodromu.

  • Dodatne Usluge i Pogodnosti: Privatni aerodromski parking nudi dodatne usluge i pogodnosti, poput usluga besplatnog prevoza do terminala. Ova dodatna pogodnost čine putovanje još prijatnijim i udobnijim.

  • Smanjen Stres i Čekanje: Kroz eliminisanje nepotrebnog stresa vezanog za parkiranje i brigu o bezbednosti vozila, privatni aerodromski parking u Beogradu pruža putnicima osećaj sigurnosti i udobnosti. Putnici mogu mirno započeti svoje putovanje, znajući da je njihovo vozilo smešteno na bezbednom i pouzdanom mestu.